![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już klęczę nad tym ponad 2 godziny i niestety jestem zmuszony do napisania tego tematu, mimo, że temat już wałkowany kilka set razy to ja nie mogę znaleźć rozwiązania dla mojej sprawy. Chodzi o odświeżanie wysłanego już formularza. Chcę skorzystać ze skryptu header ale już tyle kombinacji próbowałem, że po prostu nie mam siły, bo nic nie działa :/
Oraz plik do formularza
Formularz działa, po wysłaniu pojawia się Dziękujemy za wysłanie formularza! jednak chcę, żeby automatycznie strona się przeładowała, ponieważ po kliknięciu F5 ten sam wypełniony formularz jest ponownie wysyłany |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 117 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wysłaniu formularza możesz dać sesję uźytkkownikowi z konkretnym komunikatem i przekierowaniem spowrotem na strone z formularzem i wyswietlasz komunikat z sesji
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.01.2014 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po wysłaniu formularza możesz dać sesję uźytkkownikowi z konkretnym komunikatem i przekierowaniem spowrotem na strone z formularzem i wyswietlasz komunikat z sesji Właśnie o to mi chodzi, komunikat jest, ale nie wiem jak z tym przekierowaniem :/ Dodatkowo, nie wiem czy tutaj mogę dodać ale mam wysuwany tekst po kliknięciu i po wstawieniu skryptu nie działa mi walidacja formularza. ///////////////// TEKST WYSUWANY //////////////////// //////// SILNIK FORMULARZA ////////////// i na końcu przed </body> ustawienia walidacji
Z tego co już się dowiedziałem to chodzi o kolejność i o "konflik", próbowałem Kod jQuery.noConflict(); ale mi nie działa albo w złym miejscu to użyłem Ten post edytował spikerx 3.01.2014, 17:10:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 06:20 |