![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Czy są wśród Was osoby, które programują w PHP tworząc strony WWW, własne CMS`y itd., a dodatkowo pracują zawodowo, gdzie praca ta nie jest związana z programowaniem, a jeśli już to w innch językach? Zastanawia mnie jak można cokolwiek "tworzyć", pracując po 8h dziennie, bedąc poza domem od 7 do 17-18 ? Jak znaleźć czas na PHP, nie wspominając o czymkolwiek innym... Ten post edytował kosmos 30.10.2013, 15:35:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najwięcej czasu ucieka mi na jeżdzenie do pracy i z powrotem, reszte mam zorganizowaną całkiem sprawnie przez co wyciągam z doby najwięcej ile tylko potrafię (aczkolwiek nie najwięcej ile się da). Z zasady nie lubię marnować czasu dlatego wolne chwile poświęcam na naukę języków (czasami również programowania, ale dużo rzadziej), żonglowanie, origami, czytanie książek etc. W pracy raczej się nie obijam, w SMT Software ciągle sporo się dzieje więc nawet jakbym chciał to byłoby to trudne do wykonania. Główny minus mojej organizacji czasu to brak wyjść do knajpy bo kac całkowicie zabija moją produktywność, jednak staram się biegać codziennie rano i czasami wieczorem co daje podobne rozluźnienie jak kilka piw bez efektów ubocznych.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 21:48 |