Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] ocena serwisu internetowego
ber32

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam chciałem prosić was o opinię w sprawie nowego projektu jaki zamierzam wdrożyć w życie.
Jest to usługa wymiany sms na gotówkę. Interesuje mnie wszystko co do pomysłu po regulacje prawne i funkcjonowanie samej strony, może ktoś robił coś podobnego i spotkał się z jakimiś problemami wynikającymi z przepisów prawnych lub tym podobnych. Serwis jest w pełni działający lecz jeszcze nie uruchomiony. Można pobawić się w wysyłając sms próbnego i zobaczyć jak to działa na nr: 70068 kwota zaczyna się od 0,50gr. (IMG:style_emoticons/default/oneeyedsmiley02.png)
Oczywiście najpierw proszę się zarejestrować lub skorzystać z konta demo:

Login : demo
Hasło : demo
e-mail dla sms to demo@demo.pl.

Gdzie stronka ----> http://www.chajsoprzelewator.pl/

Z tym że na konto demo nie zostanie wysłane powiadomienie o płatności.
Chciałbym też wiedzieć, czy pomysł jest trafiony czy też nie.
Dużo moich znajomych ma sporo środków na swoich telefonach ze względu na comiesięczne doładowania i nie wykorzystanie całej kwoty. Jest to pomnażane co miesiąc i po pewnym czasie uzbiera się spora kwota. Można tę kwotę przeznaczyć na następne doładowanie lub jakąś imprezkę (IMG:style_emoticons/default/Lkingsmiley.png) wypłacając zgromadzone środki przez
Hajsoprzelewator.
Będę wdzięczny za każdą opinię .

Adam

Ten post edytował ber32 30.12.2013, 16:00:32
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
pyro

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Kiedyś miałem właśnie sprawdzić czy coś takiego istnieje i w końcu o tym zapomniałem i sprawdziłem teraz.

Istnieją takie strony, które dużo lepiej wyglądają i są lepiej zbudowane, a jeżeli podane stawki są takimi, jakie mają już zostać, to całkiem śmieszny żarcik.

Co do kwestii prawnych się nie wypowiadam, bo się nie znam.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 17.10.2025 - 20:39