![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chciałbym przeglądnąć i przeanalizować kod aplikacji napisanej w php obiektowym. Wydaje mi się że w ten sposób najlepiej bym zrozumiał cały proces tworzenia aplikacji obiektowych. Chodzi mi o przesyłanie danych wyświetlanie ich obsługę bazy danych. Czy wiecie skąd można by było taką przykładową aplikacje podejrzeć, jak jest zbudowana i zaimplementowana?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google php oop examples mysql (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) Tak, to już przeglądałem. Ale nie do końca się rozumiemy. Nie chodzi mi o jakieś fragmenty jak połączenie z bazą, tworzenie obiektu, zwierzęta, koty itd itp. Chodzi mi o konkretną apl żeby można było zobaczyć jak to wszystko wygląda w całości i żeby zobaczyć jak powinna wyglądać poprawnie zrobiona apl w obiektowym php, jak te wszystkie "części" aplikacji ze sobą współgrają. Zacznij pisać używając jakiegoś frameworka to zrozumiesz jego budowę (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Zend Framework (1 na start), Symfony czy Kohana... Czy uważasz że lepiej zacząć obiektowe programowanie od razu od frameworka? Znajomy ma książke do ZF Pana Gajdy. Tylko właśnie czy lepiej zacząć od czystego PHP czy Frameworka? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 07:37 |