![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 270 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmieniłem nazwę topicu (DeyV)
bardzo fajny artykulik: http://www.webinside.pl/php/artykuly/137 czekałem też na owarcie php5.pl ale sie załamałem jak zobaczyłem co to jest. Może jeszcze ktoś zna pare innych ciekawych artykulów o php5 przedewszystkim o nowaościach. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 300 Pomógł: 1 Dołączył: 22.09.2003 Skąd: Czeladź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
gandalf: oczywiście po części masz rację:)
ale... nie powiesz że kompilator (chodźby c/c++) załatwi wszystko i wywali wszystkie błędy. Błędów logicznych kompilator nie wychwici!! czy ty myślisz że tylko w php są kiepsko napisane aplikacje? jak tak to się grubo mylisz. Mogę się założyć że na forumach do C/C++/Java niektórzy mają podejście takie jak ty... Powiem więcej. ze względu na większe skomplikowanie tych języków, kiepsko programujących ludzi jest jeszcze więcej. Gdzieś obiło mi się o uszy jakieś statystyki ile kodu w c/c++ jest napisana źle w przeciętnej aplikacji - asz się przeraziłem. tak więc IMO twoje podejście jeśt błędne... Początkujący muszą od czegoś zacząć, i coby to nie było będzie im szło na początku kiepsko! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 17:10 |