![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nigdy nie miałem styczności z JS a niestety mam do wykonania pewnie zdanko (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Otóz trzeba wygenerowac liczby od 1-30, stwierdzić, które są parzyste a które nie i je wyświetlić w tabelce skonfigurowanej za pomocą CSS'a. Mam te dwie rzeczy, ale nie potrafie wyświetlić tych danych w tabelce..
Ten post edytował barthezz 19.12.2013, 18:00:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 354 Pomógł: 100 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Płock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrobiłem - efekt (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) W/w koncepcja nie do końca działała, ale dałem radę (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Teraz liczyłbym na perfidnego gotowca ;P Otóż:
Oblicz długość: - najdłuższego podciągu składającego się z samych zer, - najdłuższego podciągu składającego się z samych jedynek, - zaznacz odmiennymi kolorami najdłuższe ciągi zer i jedynek. Nie wiem jak bezdusznym nauczycielem trzeba być, aby zadać coś takiego osobie, która nigdy nie miała styczności z Javascript (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Ten post edytował barthezz 19.12.2013, 21:34:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 10:02 |