![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Nigdy nie miałem styczności z JS a niestety mam do wykonania pewnie zdanko (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Otóz trzeba wygenerowac liczby od 1-30, stwierdzić, które są parzyste a które nie i je wyświetlić w tabelce skonfigurowanej za pomocą CSS'a. Mam te dwie rzeczy, ale nie potrafie wyświetlić tych danych w tabelce..
Ten post edytował barthezz 19.12.2013, 18:00:33 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Turson
Nie zrozumiałeś autora a var nie gra tu roli, bo równie dobrze można go pominąć ale lepiej go dawać żeby się nie pomylić gdzieś odwołując do undefinded, jeśli chcesz dynamicznie wpisywać do tej tabelki to musisz ja tworzyć w js nie na sztywno w html (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 19.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Turson Nie zrozumiałeś autora a var nie gra tu roli, bo równie dobrze można go pominąć ale lepiej go dawać żeby się nie pomylić gdzieś odwołując do undefinded, jeśli chcesz dynamicznie wpisywać do tej tabelki to musisz ja tworzyć w js nie na sztywno w html (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) To mi właściwie nic nie mówi bo i tak tego nie potrafię zrobić.. Dobra.. A jak zrobić aby liczby parzyste wyświetlały się w jednej kolumnie a nieparzyste obok? | nr liczby | liczby parzyste | liczby nieparzyste | |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 03:22 |