Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Silnik gry typu ogame, Sprzedam silnik wraz z grafiką
Yorki
post 8.03.2013, 12:58:57
Post #1

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam,

Swego czasu miałem zlecenie zrobić grę przeglądarkową typu ogame, niestety ze zleceniodawcą kontakt się urwał. Gra jest w fazie beta, pozostały drobne poprawki, reszta chodzi jak powinna, jest dość zoptymalizowana. Nie korzystałem z gotowych silników dostępnych za darmo, bo ten pożal się Boże "kod" był chyba pisany przez gimnazjalistę. U mnie wszystko oparte jest na obiektowości. Jeśli ktoś jest zainteresowany kupnem tego silnika to proszę o kontakt yorki.ogame@gmail.com

Sama gra znajduje się tutaj. Męczyłem się nad nią ponad pół roku.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
solr
post 10.12.2013, 20:27:04
Post #2

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@Yorki Bazując na przykładzie, to co zrobiłeś jest niestety bardzo mało wartościowe dla potencjalnego klienta (nie mówię, że się nie napracowałeś). Kod poniżej jakichkolwiek standardów. Obiektówka leży, metody porządnie też napisać nie potrafisz (te zagnieżdżone warunki - aż zęby bolą). Patrząc na ten fragment, można wysnuć wnioski, że cała aplikacja jest praktycznie do przepisania, jeśli ktoś by chciał to dalej rozwijać. Tak nieśmiało zapytam, są tam jakieś testy jednostkowe? ;-)

Tego, że klient zniknął, nie masz się co bać. Przeczytaj, co tam masz dokładnie w umowie napisane, a najlepiej idz do prawnika. To proste rzeczy są, nawet jakiś kumaty student prawa Ci to za browara ogarnie.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Wersja Lo-Fi Aktualny czas: 13.06.2025 - 17:03