Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [php] date() powyżej 30 dni, gmt?
shpaque

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

witam, mam problem z datami, ponieważ powyżej 30 dni zaczyna mi pokazywać ułamek i to zwykle taki sam, po liczbie całkowitej dni: .041666666667 - co trzeba zrobić
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
shpaque

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

bo czasami mi tutaj ktos pomogl - tak jak Ty dzisiaj - zal mi tylko czasem jak wracajac do tamtego tematu - ze stracilem na glupi kawalek skryptu 2,5 tyg - ktory ktos moglby mi podsunac w 5 minut a nie kopiowac z manuala - to oznacza ze cale g. zna sie na php tylko zna ctrl+c i ctrl+v - osoba ktora zna jezyk od razu podsunela by mi wskazowki ze trzeba wywalić [$count] i dac pusty array [], ze trzeba to i tamto zrobic... Ale po co to juz rozgrzebywac.

Generalnie chodzi o to, ze zalozenie tego forum jest aby ludzie pomagali - tak? czyli wyjasniali takim tlumokom jak ja co gdzie moze byc zle, bo jesli chodzi o manual i chcialbym wiedziec co robi zadal bym pytanie: czego szukac w manualu zeby zrobic to to to i to, a nie zadawal pytanie z kodem: co trzebna tutaj zrobic zeby zadzialo - sugeruje to ze chce udoskonalic moj kod, a nie zamienic na example z manuala. Tyle w temacie...

Ale tak jak mowia - ze stereotypowym informatykiem porozumiesz sie tylko metodą zero-jedynkową...
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 15.10.2025 - 21:31