![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Szukam skrypt html na stronę http://www.przedszkolegaworzyce.szkolnastrona.pl/ aby mógł na niej padać śnieg. Czekam na pomoc. PS: Proszę aby śnieg padał na całej stronie a nie na 1/3 ... Dziękuję Serwer jest na PHP 5.3 jak komuś to potrzebne. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hahahaha i teraz to jest ta chwila, gdzie NetBeans musisz napisać magiczne słowa "Mogę Ci to na naprawić za taką cenę" (i piszę to całkiem poważnie). A autor tematu wyciągnie z tego morał: jak się na czymś nie znamy, to się tego nie tykamy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 4 Dołączył: 18.01.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hahahaha i teraz to jest ta chwila, gdzie NetBeans musisz napisać magiczne słowa "Mogę Ci to na naprawić za taką cenę" (i piszę to całkiem poważnie). A autor tematu wyciągnie z tego morał: jak się na czymś nie znamy, to się tego nie tykamy. Mogę ci to naprawić za 100 zł (jest niedziela ;( ). Nic nie usuwałem, tylko poprostu podmieniłem ten kod co mi wysłałeś. Potem dodałem ten plik co wcześniej był i nic nie naprawiło. Tylko, że gdybyś wrzucił taki sam plik jak był wcześniej i nie ruszał nic innego, to nie ma takiej możliwości, żeby nie działało. Skoro przywróciłeś wszystko do pierwotnego stanu, to coś musi być nie tak. Poza tym moja edycja sprowadziła się do dodania linijki kodu do twojego skryptu. Nie mogłem Ci nic zepsuć. |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 10:57 |