![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam taki kod:
wartość, którą mi zwraca, to:
chciałbym, żeby wartość była zwracana tak:
żeby w pierwszym przypadku $i przyjmował wartość 0 (bo kiedy wpiszę np $titles[0] - zwraca mi pierwszy wpis w pliku... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wleczę swój kod, bo go zmieniam co rusz...
zrobiłem tak jak napisałeś, ale zamiast var_dump chciałem wyświetlić 3 po kolei daty rozpoczęcia, więc dałem:
i wiesz co mi zwróciło?
o to chodziło? Pewnie że nie. Sprawdzałeś w ogóle jak i CZY Twój skrypt działa? Poza tym ja nie będę chciał wyświetlić 3 dat po dzisiejszej, tylko pierwszą datę po dzisiejszej, drugą datę po dzisiejszej z pliku i tak dalej - to samo tyczy się innych zmiennych... czepiasz się mojego kodu, a w moim kodzie mogę sobie zrobic "echo $dateins[0];" i wyswietli mi pierwszą datę z pliku po dzisiejszej, "echo $dateins[1]; $dateouts[1];" drugą datę rozpoczęcia po dzisiejszej i drugą datę zakończenia po dzisiejszej... - to o to mi chodzi... Ja też mogę zapytać: Dlaczego nawet nie spojrzysz na mój kod, i nie pomożesz mi z nim - tylko bierzesz jako aksjomat, że jest zły; w Twoim przypadku nie muszę robić składni $keyB + 3, skoro mogę zamienić $keyB = 0 na $keyB = 3 - i tak nic mi to nie da, bo jak pisałem wyżej dalej mi wyświetla tylko najbliższą datę... Ten post edytował shpaque 7.12.2013, 19:57:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 05:20 |