![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
mam taki kod:
wartość, którą mi zwraca, to:
chciałbym, żeby wartość była zwracana tak:
żeby w pierwszym przypadku $i przyjmował wartość 0 (bo kiedy wpiszę np $titles[0] - zwraca mi pierwszy wpis w pliku... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 3 Dołączył: 31.01.2011 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
...i mija kolejny dzień, nikt nie ma pomysłu - znaczy podejrzewam, że 90% przeglądających wie jak to zrobić, żeby działało - ponieważ skrypt Pythona jak pisałem wcześniej nie do końca działa i go nie rozumiem - więc nie dostosuję go pod siebie, stworzyłem coś takiego (to o to mniej więcej mi chodziło):
i teraz - sortuje się jak powinno, teraz jak zrobić, żeby sprawdził czy data w $nowa po sorcie odpowiada którejś z $dateins[$count] i jeśli tak, to przypisała $i tej dacie równe $key tak, żeby wpisując $dateins[0] dał mi wynik pierwszej daty w sorcie, co za tym idzie $dateouts[0], $citys[0]... było czytane z tej samej linii co dateins... Bo ta pętla powyżej (foreach) mi nie działa... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 09:02 |