![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 578 Pomógł: 69 Dołączył: 15.04.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem z serwerem w home.pl:
Pliki html nie obsługują php (to oczywiste). Ale pliki php nie obsługują html ! przykład: kod:
nie działa. Działa dopiero:
Czy spotkaliście się z takim ewenementem? Czy da się to zmienić, bo połowa frameworków nie wrzuca całego html w php... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to spróbuj ustawić sobie interpretacje plików za rozszerzeniem html jak pliki php w htaccess, ogl to zgadzam się z nospor-em
Cytat Z wlasnego doswiadczenia z home.pl wiem, ze tamtejsi admini to chyba jeszcze przedszkola nie skonczyli. Nie rozumieją prostych rzeczy Jak napisałem do nich że maja błąd i google indeksuje statystyki ich klientów i udostepnia je publicznie, co w kilku przypadkach pozwoliło nawet wejść do panelu admina bez hasła i loginu... To trzeba było sie ich prosić, żeby cos z Tym zrobili... Bo najpierw napisali, że oni problemu nie widzą, dopiero za drugim razem trafił się ktoś "bardziej" kompetenty, ale itak nie zrobili tego tak jak powinni, dlatego nie polecam tego hostingu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 16:59 |