![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Pracuje jako informatyk, ale moje możliwości są bardzo ograniczane... nie mogę się wykazać. Robię w kółko te same czynności (zdjęcia, proste szablony aukcji, optymalizacja pod SEO). Nie mogę się wykazać i dodatkowo osoby, które są nade mną nie znają się na rzeczy. Nie zarabiam dużo (niestety czasem pracuje po 10 godz). W związku z tym, że bardzo lubię pisać w PHP, dodatkowo interesuje się pozycjonowaniem, tworze dobre szablony stron - chcę rzucić tą pracę podszkolić się i rozwijać. Ale moją obawą jest to, że może coś nie wyjść. Z drugiej strony sobie myślę " i tak teraz cały czas stoję w miejscu - czas się rozwijać i podjąć ryzyko". Dodam, że jestem młodą osobą -mam wykształcenie informatyczne (nie jest to wykształcenie wyższe) Co o tym sądzicie? Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 355 Pomógł: 533 Dołączył: 15.01.2010 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Idę o zakład, że za 10 lat, nadal będziesz sprzedawał te pustaki czy co tam robisz. To tak jak z niedoszłym samobójcą, wszystkim na około mówi, że chce się zabić, a wiadomo, że jakby chciał się zabić, to by to zrobił, a nie gadał 1000 razy chcę, chcę, chcę...
Just do it. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 30.11.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Idę o zakład, że za 10 lat, nadal będziesz sprzedawał te pustaki czy co tam robisz. To tak jak z niedoszłym samobójcą, wszystkim na około mówi, że chce się zabić, a wiadomo, że jakby chciał się zabić, to by to zrobił, a nie gadał 1000 razy chcę, chcę, chcę... Just do it. Moja decyzja jest podjeta teraz czekam na odpowiedni moment. Jak kolega napisał kto nie ryzukuje ten nie je. Sam temat zawiera słowo "watpliwosci", ktore sie czasem pojawiaja dlatego napisałem. Ryzyko podejmuje zobaczymy jak wyjdzie mi dalej :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 06:48 |