![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć, wielkimi krokami zbliża mi się odnowienie domeny. Orientuje się ktoś, czy jest może gdzieś jakaś promocja, że za przeniesienie domeny do innego usługodawcy opłata jest promocyjna? Obecnie mam do zapłaty 121,77 zł. Może znajdzie się jakaś promocja? Jeśli nie to, przedłużę za tą sumkę. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@in5ane - i to właśnie był majstersztyk z ich strony, zrobić klienta w balona, a ten myśli że ubił dobry interes i się cieszy (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 60zł (+/-) za domenę, to dziś standard... A jakbyś się wgryzł w ich cennik, to mógłbyś wynegocjować mniej. No spoko. Pierwszy raz przedłużałem domenę. Ale tak czy siak nie dałem się zrobić w bambuko, żebym zapłacił aż 120 zł. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No spoko. Pierwszy raz przedłużałem domenę. Ale tak czy siak nie dałem się zrobić w bambuko, żebym zapłacił aż 120 zł. Jednak po części dałeś, bo osiągnęli założony efekt marketingowy - klient został, jest mega zadowolony z ceny i jeszcze chwali firmę w necie (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 14:22 |