![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Cześć, wielkimi krokami zbliża mi się odnowienie domeny. Orientuje się ktoś, czy jest może gdzieś jakaś promocja, że za przeniesienie domeny do innego usługodawcy opłata jest promocyjna? Obecnie mam do zapłaty 121,77 zł. Może znajdzie się jakaś promocja? Jeśli nie to, przedłużę za tą sumkę. Pozdrawiam.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proponuję każdemu robić taki o to myk. Postanowiłem, że transferuję domenę z az.pl do aftermarket.pl. Chciałem pobrać z az.pl kod auth domeny, ale jest tam zabezpieczenie, że jak chce się pobrać, to najpierw kontaktuje się z Tobą konsultant w celu weryfikacji. Zadzwoniła do mnie przemiła pani, potwierdziłem swoje dane, na koniec spytała, czemu chcę dokonać transferu domeny. Otwarcie powiedziałem, że inna firma oferuje mi przedłużenie domeny za ok. 60 zł brutto. Wyżej wymieniona pani stwierdziła, że zaoferuje mi takie same warunki, abym nie transferował domeny. Mówię OK. Dostałem na e-maila link do przedłużenia w cenie ok. 60 zł brutto, zamiast ok. 120 zł brutto. Stwierdzam, że każda firma zawsze będzie walczyć o użytkownika i warto negocjować warunki.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 04:38 |