![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Czy są wśród Was osoby, które programują w PHP tworząc strony WWW, własne CMS`y itd., a dodatkowo pracują zawodowo, gdzie praca ta nie jest związana z programowaniem, a jeśli już to w innch językach? Zastanawia mnie jak można cokolwiek "tworzyć", pracując po 8h dziennie, bedąc poza domem od 7 do 17-18 ? Jak znaleźć czas na PHP, nie wspominając o czymkolwiek innym... Ten post edytował kosmos 30.10.2013, 15:35:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cóż poradzić. Niestety obecnie nie jestem w sytuacji, w której mógłbym sobie pozwolić na zmianę pracy. Kiedyś było lepiej bo pracowałem w miejscowości oddalonej od domu o jakieś 10 km, jak było ciepło można było nawet jeździć rowerem. Niestety firma upadła i teraz mam do pracy 40 km. Autem się nie opłaci jeździć bo większość pensji pójdzie na paliwo, więc pozostają busy.
Ogólnie jak jest czas letni to nie jest tak źle bo jak się wraca jest jasno i można coś jeszcze zrobić. Gorzej jest w zimie, wychodzisz z domu noc, wracasz noc. Co do startupu, cały czas nad czymś myślę, nawet poza branżą szukam jakiegoś pomysłu, ale na wszystko potrzebny jest czas i jakieś środki na start. Ostatecznie pozostaje emigracja, ale wolał bym tego uniknąć. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 21:27 |