![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 367 Pomógł: 17 Dołączył: 4.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć,
Czy są wśród Was osoby, które programują w PHP tworząc strony WWW, własne CMS`y itd., a dodatkowo pracują zawodowo, gdzie praca ta nie jest związana z programowaniem, a jeśli już to w innch językach? Zastanawia mnie jak można cokolwiek "tworzyć", pracując po 8h dziennie, bedąc poza domem od 7 do 17-18 ? Jak znaleźć czas na PHP, nie wspominając o czymkolwiek innym... Ten post edytował kosmos 30.10.2013, 15:35:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 467 Pomógł: 77 Dołączył: 6.09.2008 Skąd: Miechów / Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Codzinnie 3 godziny zmarnowane w autobusach/tramwajach :/ Pocieszę Cię, nie masz jeszcze najgorzej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja dziennie trace prawie 4h (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) rano wychodze o 6 z domu, a wracam przed 18. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 358 Pomógł: 78 Dołączył: 4.11.2008 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pocieszę Cię, nie masz jeszcze najgorzej (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ja dziennie trace prawie 4h (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) rano wychodze o 6 z domu, a wracam przed 18. Wow, strata życia :/ Jeśli tylko masz taką możliwość to przeprowadź się lub zmień pracę. Zawsze sobie powtarzałem, że powyżej 1h w jedną stronę nie warto, nieważne jaka praca i płaca... Pracowałem w firmie, gdzie dojazd byl powyżej 1h, do tego obligatoryjnie praca od 9 - życie tylko na weekendach. Teraz mam elastyczny czas pracy, do tego "nadrobione" godziny przechodzą mi na inne dni więc mogę wychodzić wcześniej... w lecie jest czas na jakiś spacer w fajnej pogodzie lub załatwienie czegoś w urzędzie. Lepiej pomyśl, czy Ci się bardziej nie opłaca naklepać dodatkowego 1/2 etatu żeby kasa się zgadzała lub spróbować jakiegoś startupu. 4h to jest jednak kupa czasu... Choć rozumiem, że czasem się nie da inaczej (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 08:00 |