![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bawię się trochę i nie mam pomysłu jak poradzić sobie z tym. Załóżmy mamy taki plik .csv:
Dodatkowo zrobiłem sobie taką strukturę bazy danych:
Za cholerę nie wiem jak z pliku .csv wrzucać dane do bazy danych. Mógłby ktoś to na jakimś skrypcie przykładowo zaprezentować? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam ponownie,
Niestety, ale interesuje mnie tylko techniczna strona zagadnienia, nie Twoje ładunki emocjonalne. Twój post od strony technicznej nie wniósł absolutnie nic. Nie udało Ci się wykazać dlaczego podanie ścieżki bezwzględnej na windowsie jest żartem. Jedyne na co mogę odpowiedzieć, to wykazać błąd logiczny w rozumowaniu takim, iż uważasz za słuszne założyć, że kolega pracuje na linuksie ale założyć, że pracuje na windowsie lokalnie, już nie wolno. Ja natomiast uważam to za równoprawne założenia. Od strony tech. nadal pozostaje fakt, że należy podać ścieżkę bezwzględną, lub względem baz danych co czyni każdy powyższy post mylącym. Tyle w temacie. A jeżeli nawoływanie do pomagania nazywasz gorzkimi żalami, to niestety, ale już totanie nie rozumiem dlaczego. PS. O ile dobrze pamiętam, na windowsie slashe można stosować zamiennie. Przynajmniej na pewno w linii komend. Więc żółć wylana, znów płynie na Ciebie. Pozdrawiam, życzę wiecej podejścia technicznego, mniej emocjonalnego. Przyda się w dalszej pracy (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 15:21 |