![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bawię się trochę i nie mam pomysłu jak poradzić sobie z tym. Załóżmy mamy taki plik .csv:
Dodatkowo zrobiłem sobie taką strukturę bazy danych:
Za cholerę nie wiem jak z pliku .csv wrzucać dane do bazy danych. Mógłby ktoś to na jakimś skrypcie przykładowo zaprezentować? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
-Gość- |
![]()
|
Goście ![]() |
Cytat Czepiasz się zapisu a chodziło po prostu o to że nie odwołuje się do c:/.. tylko jak już do var/... Przykro mi, ale nadal nie rozumiem dlaczego się tego tak uczepiłeś. Dlaczego nie odwoływać się do przykładowego c? Co w tym takiego smiesznego? Szanse,że kolega wyżej działa na windowsie, jak z lekka licząc 95% początkujących, są dosyć solidne. Łatwiej chyba przyznać się, że klepnąłeś coś nie pomyśliwszy, niż próbować z tego jakoś wybrnąć (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (no ale, no ale linux przecież! produkcja... ) Cytat Wiec logiczne jest że zagląda się tam żeby zapoznać się z czymś z czym sie nie miało do czynienia... No, żeby to jeszcze było tam bezpośrednio opisane (nie z kontekstu) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Czytając odpowiedzi niestety wyszedłem z założenia, że nikt z "rozwiązujących" problem nie korzystał z tego zapytania, bo w przeciwnym wypadku najzwyaczajniej podali by ścieżke bezwzględną. Sam na tym się naciąłem nie raz, a pracuje już jako linux admin od kilku lat. Rodzynką na torcie jest roktech.pl który najpierw równa typka z ziemią ("nawet nie potrafiłeś ..." ) po czym poprawia błąd w enclose ktory nie ma wpływu na wykonanie zapytania ignorując oczywistą przyczynę błędu czyli brak poprawnej ścieżki. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nie chcę już za dużo offtopować, ale naprawdę panowie, w przedszkolu pomagajmy. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 12:55 |