![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 3.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bawię się trochę i nie mam pomysłu jak poradzić sobie z tym. Załóżmy mamy taki plik .csv:
Dodatkowo zrobiłem sobie taką strukturę bazy danych:
Za cholerę nie wiem jak z pliku .csv wrzucać dane do bazy danych. Mógłby ktoś to na jakimś skrypcie przykładowo zaprezentować? Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Ścieżka bezwględna względem... ? >bezwzględna >względem Czepiasz się zapisu a chodziło po prostu o to że nie odwołuje się do c:/.. tylko jak już do var/... Spójrz co autor rozwiązania napisał: Cytat Zajrzyj tu znajdziesz przykłady http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/load-data.html Wiec logiczne jest że zagląda się tam żeby zapoznać się z czymś z czym sie nie miało do czynienia... I własnie dlatego, że to jest przedszkole wiec dajemy konkretną odp... ale wszystkie szczegóły znajdzie w manualu po to on jest a nie po to żeby przepisywać go tutaj na nowo... to o czym mówisz przecież tam zostało napisane... np.
Ten post edytował com 22.11.2013, 19:03:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 11:52 |