![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Pracuje aktualnie nad kilkoma zmianami w CMS-ie zwanym Magento, o ile sie nie myle jest on oparty na Drupal - mozliwe jednak ze jest odwrotnie (nie jestem pewien). Problem ktorymam to otrzymanie nazwy uzytkownika. Nie jestem fanem gotowych rozwiazan i nie bardzo sie w nich orientuje. Chcialbym wywolac nazwe uzytkownika i uzyc jej w swoim skrypcie. Czy moze mi ktos podpowiedziec jak to zrobic? Link to Magento: http://www.magentocommerce.com/download/ Community Edition jest darmowa ale trzeba sie zalogowac zeby pobrac. Bede bardzo wdzieczny za podpowiedz. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Próbowałeś "hooop, hooop, nazwooo użytkownikaaa!" ?"
"po pierwsze naucz się formułować pytania, bo nie istnieje coś takiego jak..." doskonale wiedziales o co pytalem nie bylo potrzeby wytykac pomylek. co do obelg to w przeszlosci bylo tego pelno - jak zaczynalem sie uczyc php z tej stronie to bardzo mily moderator mnie probowal osmieszyc a jak sie wreszcie znudzil to zamknal temat pomimo braku rozwiazania. nie bede juz marnowal czasu na ta strone. Myslalem ze sie cos zmienilo od ostatniego razu ale jednak jest dokladnie to samo - cokolwiek napisze jest albo glupie albo mam poszukac w google - czy nie po to ta strona powstala - zeby pytac o to czego sie nie wie? dodatkowo nadmienie ze zmiana ktora chce wprowadzic jest potrzebna poniewaz nie istnieje plugin ktory by robil to czego potrzebuje. mozecie jednak zamknac ten temat poniwaz nie chce sluchac jakie tempe pytania zadaje lub ze nie powinienem tego robic... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 18:00 |