![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam serdecznie
Pracuje aktualnie nad kilkoma zmianami w CMS-ie zwanym Magento, o ile sie nie myle jest on oparty na Drupal - mozliwe jednak ze jest odwrotnie (nie jestem pewien). Problem ktorymam to otrzymanie nazwy uzytkownika. Nie jestem fanem gotowych rozwiazan i nie bardzo sie w nich orientuje. Chcialbym wywolac nazwe uzytkownika i uzyc jej w swoim skrypcie. Czy moze mi ktos podpowiedziec jak to zrobic? Link to Magento: http://www.magentocommerce.com/download/ Community Edition jest darmowa ale trzeba sie zalogowac zeby pobrac. Bede bardzo wdzieczny za podpowiedz. Pozdrawiam! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 131 Pomógł: 0 Dołączył: 31.05.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zwykle zamiast konkretnej pomocy wysmiewanie i obelgi. ta strona byla taka przyjazna ale widze ze sie zmienila w kopie wszystkich innych stron bez zadnej wiedzy i z odpowiedziami na wszystko w stylu "poszukaj w google".
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast konkretnej pomocy wysmiewanie i obelgi Wskaż mi proszę chociaż jedną obelgę, która poleciała w Twoim kierunku. Wyśmiewania też ciężko się doszukiwać. ta strona byla taka przyjazna ale widze ze sie zmienila w kopie wszystkich innych stron bez zadnej wiedzy i z odpowiedziami na wszystko w stylu "poszukaj w google". O czym Ty piszesz? W dwóch pierwszych odpowiedziach dostałeś namiary na 3 miejsca, z których możesz skopiować gotowe rozwiązania. Mało tego! Dostałeś ode mnie nawet gotowe rozwiązanie, które wystarczyło wkleić - tak na wszelki wypadek jakby Ci się nie chciało kliknąć w linki. A Ty masz pretensje do całego forum, nie wiadomo o co. Dodatkowo dostałeś też rady od dwóch programistów doświadczonych w Magento bardziej niż Ty (wnioskuję po pierwszym poście) - Magento jest dosyć specyficzne w swojej budowie, więc uważaj z modyfikacjami, bo możesz sobie narobić problemów. Z mojego punktu widzenia takie rady są bardzo cenne. No ale najlepiej napisać, że wszyscy są beznadziejni, nawet jak chcą Ci bezinteresownie pomóc (IMG:style_emoticons/default/facepalmxd.gif) Ten post edytował sowiq 20.11.2013, 16:57:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 22:14 |