![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mili Państwo potrzebuje takiego czegoś że będzie sobie guzik i po najechaniu będzie się zmieniał obrazek ktory nie ma z nim powiązania. Tutaj nie ma żadnego problemu jedyny problem jaki jest to jak zrobić aby ten obrazek zanikał a nie na hover że znika się i pojawia. Jakiś delay czy coś w ten deseń. Dodam że Transition też nie rozwiąże problemu.
#menu{ any ways co tutaj będzie } #obrazek { display: none; } #menu a:hover + obrazek { display: block; } Powtórzę jeszcze raz pytanie co zrobić aby obrazek zanikał a nie się tylko pojawiał i znikał tak bez żadnej animacji. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A powiesz mi czemu niby ten kod html jest nie poprawny ? Ja tu nie widzę żadnych błędów. Jeśli chodzi ci o li to jest dlatego że w tym elemencie wczytuje najblizszy image niżej a gdy jest on poza <li> nie jest wczytywany.
Chodzi o to żeby oba odnośniki miały hover czyli tak jak jest ale żeby oba obrazki pojawiały się w tym samym miejscu a nie pod linkiem. Zastosowanie jest takie że menu będzie ułożone w dół z lewej i prawej strony i po najechaniu pomiędzy prawym i lewym menu będzie pojawiał się obrazek. Ale właśnie jest ten problem że nie pokazują się w ustalonym przeze mnie miejscu tylko pod linkiem. W tym cały problem i jak i pytanie jak je ustawić żeby wszystkie obrazki pojawiały się w jednym miejscu. A nie pod linkiem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 09:49 |