![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 8.10.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam! Piszę, ponieważ potrzebuję przyswoić znajomość, któregoś z systemów - Wordpress lub Joomla. Co według Was jest lepsze? Pytam o opinię, ponieważ w internecie spotkałem się z różnymi opiniami dlatego chciałbym dodatkowo poznać wasze zdanie jak znawców. W swoim czasie i tak pewnie będę korzystał z obydwóch systemów, tylko zastanawiam się od czego zacząć. Znacie może jakieś ciekawe poradniki lub turtoriale od podstaw? Z góry dziękuję za pomoc!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.11.2013 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja WP znam lepiej, ale wiem że joomla daje więcej możliwości jako serwis (teoretycznie). Pamiętajcie, że cmsy to nie są zamknięte puszki, których nie można rozbudowywać. Wtyczki to jedna z możliwości rozbudowy cmsów, ale jak masz trochę wyobraźni, czasu i umiejętności, to ograniczenia znikają i można na nich zrobić dosłownie wszystko co wymarzy sobie wyobraźnia.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 16:46 |