![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukam osoby lub grupy osób, która chciałaby się porwać z motyką na słońce i spróbowała wraz ze mną ruszyć projekt z dziedziny osobistego przechowywania i synchronizacji plików.
Kręcą Cie zagadnienia z gatunku developingu i optymalizacji oskryptowania przygotowanego do działania na klastrach www, mysql? Chciałbyś sprawdzić się przy tworzeniu oprogramowania współpracującego z nierelacyjnymi bazami danych? Masz odwagę zaprojektować i wdrożyć niezawodne rozwiązania przeznaczone do przechowywania setek terabajtów danych użytkowników? Jeżeli na któreś z powyższych pytań odpowiedziałeś twierdząco, a sam pomysł wydaje Ci się interesujący to daj mi znać. Bardzo ciekawy jestem wielkości odzewu jak i przekroju użytkowników forum zainteresowanych ewentualną współpracą na wyżej opisanym polu.
Powód edycji: [Spawnm]:
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 31.07.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@autor postu - odniosę się do tego linku na youtube -> napisz podobny post na forum php niemieckim/angielskim/francuskim/etc. doświadczysz na własnej (_)(_) ilu jest ludzi chętnych oddać własną niemało wartą pracę za darmo poza Polską (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ludzie na zachodzie są bardziej otwarci, wyluzowani, rozmowni. Jestem przekonany, że tam konwersacja obrała by odrobinę inne tory i przynajmniej padłyby pytania typu "dlaczego z Tobą mam współpracować", "co takiego unikalnego wniesiesz do projektu". Tu jednak na dzień dobry dostaję po uszach za to, że ośmieliłem się zaproponować współpracę bez wynagrodzenia. Nikt nie zadał sobie trudu pogadać kilku minut, żeby ocenić, czy ten Metinari z forum ma do zaoferowania coś więcej poza "pseudoambitnymi projektami". Zreszą, chyba nie ma sensu, nie jesteś poważnym zawodnikiem, jak mawiają jankesi "Not a real deal." wNogachSpisz, ja naprawdę nie chcę Ci robić pod górkę na forum. Kiedyś bodajże działałeś na rynku hostingowym i nie wyszło Ci to na zdrowie. Stąd i moje obiekcje co do podjęcia z Tobą współpracy. Jak to mówią jankesi "No hard feelings." (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 19:08 |