![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 27 Dołączył: 21.07.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Dziś chciałbym zaprezentować mój pierwszy cms sklepu internetowego w dużej wersji beta. W tej chwili sklep posiada najważniejsze funkcje. Użytkownicy: - Dodawanie do koszyka - Zamawianie Administrator: - Podgląd na sklep - Dodawanie/usuwanie produktu - Zarządzanie treściami na stronie - Dodawanie/usuwanie administratora - Usuwanie użytkownika - Ustawienie gł. adresu email - Realizacja zamówień Cms z czasem będzie wzbogacany o nowe funkcje, lecz teraz wystawiam go do oceny w pomocy znalezienia błędów, propozycji o co może zostać rozbudowany i oceny ogólnej. Grafikiem nie jestem, więc dlatego to tak wygląda jak wygląda (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , ale to i tak się zmieni. W przyszłości chcę dodać: - Zmianę tła, i grafiki na całej stronie - Ustawienia kąta (zmiana hasła itp.) - System prywatnych wiadomości - System komentarzy www.zul.cba.pl/SklepNew/ Login: Uzytkownik Hasło: Uzytkownik www.zul.cba.pl/SklepNew/Admin/ Login: Administrator Hasło: Administrator |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 1 Dołączył: 29.10.2013 Skąd: Kielce/Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
grafika to pierwsze, na co klient zwraca uwagę...
czerwony wyróżnia,ale często też drażni... spróbuj zneutralizować go jakimś tłem, może jakiś metaliczny szary albo po prostu zamień na inny.... myślę,że panowie wtedy chętniej ocenią Twoją prace (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) w zakładce produkty prace może ułatwić podgląd na cały obecny asortyment,dodatkowo dzielony na kategorię ze strony adobe pobierzesz sobie oryginalnego photoshopa 2 (jesli nie masz) miłego kolorowania (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Ten post edytował shmit 2.11.2013, 21:53:14 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 14:09 |