![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 19.09.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
poproszę o ocenę stronki, która została zrobiona dla mojej grupy - www.teatrmantra.pl Czekam na wszystkie rady zarówno jeżeli chodzi o grafikę jak i kod. Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dla rozdzielczosci 1024x768 pojawia sie poziomy pasek przewijania, a to jest raczej niedopuszczalne. Wg. rankingu Gemiusa tej rozdzielczosci uzywa nadal niemal 10% polskich internautow, jak dla mnie to wciaz sporo. A powodem tego paska jest chyba ta animacja (ma szer. 1200 - ujemny margines to i tak jest wiecej niz 1024), ktora zreszta ja tez bym najpewniej wywalil.
Kod tez mial byc oceniony wiec: - w stopce jest niepoprawny link do wykonawcy strony - style inline - menu duzymi literami - od tego jest css (text-transform: uppercase) - na podstronie 'News' w wierszu 100 znajduje sie tag 'meta' - takie rzeczy to w head sie robi - na podstronie 'Sklad' masz h2 jako tytul podstrony (SKŁAD - tez niepotrzebnie duzymi literami, to sie robi w css) oraz nazwiska i imiona czlonkow skladu sa ujete w h2. Jezeli juz nazwiska i imiona maja byc naglowkami to powinny byc w h3, skoro h2 masz dla tytulu podstrony |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 9.10.2025 - 01:02 |