![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam kod, który działa tak jak miał działać - tj. wykonuje wszystkie czynności jakie ma robić. Niestety obciąża mi serwer dosyć znacznie i spowalnia strony. Z indeksu przeniosłem go do jednej z podstron i trochę się poprawiło ale ta podstrona teraz działa wolno. Oto kod:
Dałoby się to jakoś zoptymalizować lub zrobić żeby robiło się np. raz na 10 minut, a nie z każdym wczytaniem strony? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 11 Dołączył: 9.07.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W tabeli test_sites jest obecnie 24000 rekordów (liczba ta rośnie dosyć szybko) - zmieniłem już na enum dziękuję za radę.
W tabeli test_site jest 1400 rekordów - indeksu nie mogę dodać bo mam pole ID, które ma autoinkrementacje i mi wywala błąd Kod zarządza kategoriami stron dodanych do mojej strony. Sprawdza czy został zapełniony limit użytkowników którzy się zapisali stąd:
nazwa to ilość zapisanych / limits to liczba określona przez nas Jeśli liczby się wyrównają to strona jest przenoszona do innej kategorii:
Ten post edytował boro11 31.10.2013, 23:02:16 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 10:03 |