![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Alohha,
Cytat W tym roku spotkamy się już po raz czwarty, ale w zupełnie nowym miejscu! Gościł nas będzie bardzo malowniczo położony hotel Orle Gniazdo w Szczyrku - znany m.in. ze swojej sporej pojemności. Tym razem więc dla nikogo miejsca nie powinno zabraknąć. W roku 2013 PHPCon Poland odbędzie się bez mała miesiąc później niż rok temu (w ostatni weekend października a nie września). W związku z tym, zapisy rozpoczniemy również miesiąc później - od 1 sierpnia. Warto trzymać rękę na pulsie, bo wczesna rezerwacja jak zwykle będzie najbardziej atrakcyjna cenowo. Super, już nie mogłem doczekać się informacji o tegorocznej edycji. Jedyne co mi się nie podoba to powrót do niemal zimowych temperatur - jak przypomnę sobie PHPconowego grilla w 2011 to jeszcze mam dreszcze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) pzdr dla organizatorów, jak coś potrzebujecie dajcie znać. fot. PHPcon 2012 - #phpconpl kodujemy. troche frontendu troche backendu... git commit (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:http://distilleryimage8.ak.instagram.com/da79ae7209ac11e299b11231381b6f02_7.jpg) Ten post edytował normanos 26.05.2013, 17:01:09 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 627 Pomógł: 33 Dołączył: 1.05.2005 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
JUŻ a nie PÓŹNO, tym bardziej, że nie byłeś uczestnikiem i de facto masz najmniejsze "prawa" do nich. To trzeba obrobić, zmontować, musieli by przestać spać żeby ci te filmy na poniedziałek zrobić.
"na żywo" - to była relacja (tfu) "lifestylowa", jak to sobie wyobrażasz inaczej? Nie ma możliwości aby zdanie po zdaniu przekazywać co mówił prelegent, zresztą to nie ma sensu bo od tego są materiały video, które oddadzą cały sens, a nie wyrywkowe zdania, wyrwane z kontekstu. Relacja miała przekazać klimat i to co się tam dzieje i swoje zadanie spełniła zgodnie z założeniami. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:28 |