![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam zrobiłem system powiadomień i teraz chce zrobić tak że jak ktoś doda komentarz do mojego profilu to w menu (Powiadomienia) wyswietlało na czerwono aż do czasu wejścia w tą zakładkę ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 651 Pomógł: 116 Dołączył: 3.06.2012 Skąd: Lędziny Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ajax (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sam kiedyś takie powiadomienia al'a fb robiłem. Uwazaj jednak na to co robisz bo przy duzej ilosci userow i wielu powiadomieniach + odsiewazniu ich srednio co kilka sekund, łatwo jest zarżnąć stronę.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ajax (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) sam kiedyś takie powiadomienia al'a fb robiłem. Uwazaj jednak na to co robisz bo przy duzej ilosci userow i wielu powiadomieniach + odsiewazniu ich srednio co kilka sekund, łatwo jest zarżnąć stronę. Właśnie dlatego takich rzeczy się Ajaxem nie robi. Sockety to dużo lepszy pomysł, który właśnie stronki nie zarżnie. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 11.10.2025 - 04:54 |