![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam taki surowy kod na wyszukiwarkę na stronę: Kod <form id="search" method="get" action="#"> <input type="text" class="text" value="" /> <input type="submit" class="submit" value="" /> </form> Jak ten kod uzupełnić aby zaczęło to hulać? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 36 559 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
Drugi plik co pokazales to css..... on odpowiada za wyglad elementow.... Naprawde nie wiesz co to jest plik php i do czego to sluzy? To moze wpierw by przejrzec jakis kurs podstaw php a potem brac sie za wyszukiwarke?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 154 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Drugi plik co pokazales to css..... on odpowiada za wyglad elementow.... No tak myślałem, ale miałem nadzieje że jednak tu cos trzeba zmienić. Naprawde nie wiesz co to jest plik php i do czego to sluzy? To moze wpierw by przejrzec jakis kurs podstaw php a potem brac sie za wyszukiwarke? Fakt nie wiem, jestem samoukiem i czesto biorę się za wszystko od dupy strony, niestety. Nie mam czasu na kursy. Pomożesz? Być może jak zaczniesz tłumaczyć to coś jednak zatrybie, szybko łapię (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował VeParadox 25.10.2013, 08:51:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 20:09 |