![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
potrzebuje info lub dokumentacji albo poprawki mojego kodu chodzi mi o przekierowanie za pomocą diva na kolejną stronę w tym samym oknie tu akurat problemów nie mam a zaczynaja sie z ustawienie kolejnej strony na odpowiedniej wysokosci do tego dodaje kod tylko na jesdne ze stron bo tylko z jednego guzka potrzebuje przekierowac i ustawic strone np. 500px od góry a z linków menu ma wczytywać sie normalnie hmm i dodam ze to nie moze byc input tylko div mój nieszczęsny kod i niewiem co poprawic z tym scrollem
wiem że coś w ten deseń to będzie (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował martex 9.10.2013, 13:03:04 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 133 Pomógł: 4 Dołączył: 7.11.2012 Skąd: Połaniec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://jsfiddle.net/cYCnD/9/
kombinuje cos w ta strone bo nie bardzo chce klasy robic i dawac strzalki jako tlo ogolnie to metoda dzialania taka jak podales ale bez css na sztywno dodane zdjecia pytanie wogole czy da sie to tak zrobic bez tych class poniewaz dla calej strony i roznych selektow checkboxow mam jedna klase nie chce tam dawac tla podzielenie na rozne klasy tez nie wchodzi za bardzo w gre czy ta sie na sztywno z obrazkami jak wyzej w kodzie takie cos osiagnac (IMG:style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 02:15 |