![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od kilku godzin siedzę nad swoją stroną i nic nie mogę wymyślić. Sądzę żę to chyba konfiguracja pliku .htaccess Mam stronę w katalogu wygląda to tak: http://www.mojadomena.pl/wordpress/ A chcę bezpośrednio wchodzić na swoją stronę ponieważ z innej mojej strony są pliki w głównym katalogu i teraz podpiąłem drugą domenę i nie wiem jak to zrobić w .htaccess. strona to blog na wordpressie. Proszę o podanie mi dokaldnie jak ma wyglądać wpis w .htaccess. Siedzę od rana i nic nie mogę zrobić (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) znalazłem jak wpisać ale jak się ma małe pojecie o tym nic nie pomorze. Sorry ale uczę się dopiero i sam nie wiem co mam robić ... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ten post edytował epaweld 28.09.2013, 21:19:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ponownie.
Widzisz błąd został naprawiony. Mogę wejść do panelu admina bezpośrednio ale strona mi się nie odpala. Teraz to chyba jakieś ustawienia (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ale jak się loguję to pojawia mi się cos takiego: www.newsdiscopolo.pl/wp-login.php?redirect_to=http%3A%2F%2Fwww.newsdiscopolo.pl%2Fwp-admin%2F&reauth=1 wygląda jakby podwójnie to samo przez co samo wejście do panelu zalogowania trochę długo trwa. Kurcze wchodzę już normalnie do logowania; www.newsdiscopolo.pl/wp-login.php ale na swoją stronę nie mogę co to może być? A może mi ktoś powiedzieć co powinno być napisane w tych wpisach: Adres WordPressa (URL) Adres Serwisu (URL) bo chyba tu popełniłem błąd. Ja wpisałem dwa razy www.newsdiscopolo.pl czy powinienem wpisać coś innego? Teraz pojawiło mi się cos takiego: Warning : Unexpected character na wejściu:'' '(ASCII = 39) state = 1 w / home/public_html/newsdiscopolo.pl/index.php on line 17 Błąd analizy : błąd składni, nieoczekiwany '/' w / home /public_html/newsdiscopolo.pl/index.php on line 17 Ten post edytował epaweld 30.09.2013, 20:48:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 18.10.2025 - 06:34 |