![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
mam przykładowo taki kod
Jako input wyświetla się strona iframe na tej samej stronie co jest formularz. Jak zrobić żeby się wyświetlała sama strona iframe ale bez formularza? Dzięki! Ten post edytował drwycior 27.09.2013, 17:56:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/baaasmiley.gif) wystarczyło tak napisać od razu... ale mimo wszytko, wszystko co napisałem musiałeś poprawić żeby efekt uzyskać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ten post edytował com 27.09.2013, 18:53:51 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 30.04.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
wystarczyło tak napisać od razu... ale mimo wszytko, wszystko co napisałem musiałeś poprawić żeby efekt uzyskać (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Nie musiałem bo kod jest dobry, gotowy i działa, ale nie mogę wklejać przecież całego oryginalnego jak leci bo tam są wpisane poufne dane w tabele itd. no... Więc wpisałem mniej więcje byle co ale wiedziałem że zara ktoś sie przyczepi, bo tam nie masz przecinka a tam nie masz kropki, a to jest nieważne. Bo to napisałeś nie mogę wkleić jak jest, bo to nie jest mój kod. Chodziło mi o to co wkleiłes czyli że muszę te zależności odwrócić. Wow ale proste (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , Ok ,dzięki. I tak nikt nie szuka bo każdy ma indywidualne jakieś duperele. To wygląda tak - ja się pytam, czy można z tego widelca na obrazku zrobić łyżkę, a zaraz dostaję odpowiedzi typu - no ale łyżka się pisze przez ł i ż(IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) a widelec jest niebieski!! I tak zawsze jest, no cholera może wziąć. Ten post edytował drwycior 27.09.2013, 19:13:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 11:32 |