![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, otóż chciałbym napisać coś co będzie generowało losowe pytanie odczytane z txt ale po kliknięciu w przycisk generuj.
Nie mam zielonego pojęcia jak się do tego zabrać ani jak tego szukać. Jest mi to bardzo potrzebne gdyż na tym będzie polegała strona, którą chcę postawić. Dodatkowo chciałbym to później rozbudować o wybranie kategorii z jakiej ma losować pytanie. Ktoś może mi polecić jakąś stronę? wskazówki? ---- Znalazłem coś takiego:
Chciałbym dodać do tego funkcje, która pozwoli mi zmieniać element klikając przycisk. Bez zbędnego odświeżania całej strony. Proszę o pomoc Ten post edytował NSIHD 27.09.2013, 05:22:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 707 Pomógł: 266 Dołączył: 3.07.2012 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kilku tysięcy pytań już bym raczej nie wrzucał naraz, bo starsze komputery mogą się zakrztusić (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ale mam inny pomysł, można ładować pytania Ajaxem i jednocześnie przechowywać indeksy pytań, które już wylosowano. Przyznasz chyba, że o wiele lepszą perspektywą jest losowanie ciągle nowych pytań, prawda?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 16:15 |