![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.09.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie, to jest mój pierwszy post na forum. Chciałbym zapytać o projekty php które mogę samemu zrobić, a które można pokazać w cv jako portfolio. Niektórzy pracodawcy wymagają próbki swoich prac w portfolio. Problem tylko - co to takiego mogłoby być? Znam HTML/CSS, podstawy baz danych, a teraz kończę przerabiać kurs PHP. Czy np. wykonanie własnego bloga może już zostać wpisane do cv?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PS. Nie wiem Com, co jest złego we wrzucaniu własnych realizacji w CV. Taka sama jak każda inna - można ją obejrzeć online i ocenić. Daiquiri a gdzie ja napisałem, że jest w tym coś złego... w pełni się zgadzam z Tobą, nawet co do tej reszty która napisałaś, ale takich amatorów to tu jest coraz więcej, wiec uznałem, że nie bd podważał kompetencji, żeby chłopaka nie zrazić... btw przecież napisałem tak Cytat(com) no to jak najbardziej po ukończeniu możesz wrzucić w Portfolio, ale to za mało, żeby szukać szczęścia w jakiś firmach
Ten post edytował com 25.09.2013, 18:18:20 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 17:38 |