![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 1 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, niedługo skonczę przerabiac ksiazkę PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty i chciałbym się zapytać co dalej?
Mam zamiar kształcić się w tym kierunku jak najwięcej i nie wiem jaki kolejny krok będzie najlepszy, mam do wyboru kilka rzeczy ale nie wiem która najlepsza 1. Zakupić książkę i douczyć się obiektówki aby wszystko w 100% bez żadnych problemów rozumieć 2. Zakupić sobie ksiązkę z JavaScript i AJAX (html i css już znam) 3. Zacząć robić same praktyczne ćwiczenia- jak tak to jakie najlepiej? Prosiłbym o pomoc które uczyły się tego wszystkiego i w jakich krokach najlepiej to robić aby być jak najlepszym?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Programowanie to jedna z tych dziedzin w której książki się nie przydają, a nawet szkodzą. Jak chcesz być najlepszy to weź się za praktykę, rób/pisz cokolwiek i czytaj na bieżąco aktualności z blogów/planet/manual. Słuchaj tego typa , a bedziesz takim samym lamerem jak on. Ja pier..... jak można coś takiego napisać. Czytaj dużo książek, ale fejmów, a nie jakis nołnejmow o jakis piardach. Przeczyatj moj post z tego tematu i wszystkie ksiażki..... i dziesiątki innych... i programuj kilka godzin dziennie, codziennie. Każdego dnia masz wiedzieć więcej, każdego dnia masz umieć więcej, robić więcej, rozumieć więcej. Same książki owszem się nie przydają.. Nie, nie, nie, nie ! Co to jest ? Co to ma być ? Straszne farmazony ciśniecie. To jest niedopuszczalne. Przecież to są herezje. Ten post edytował emp 6.09.2013, 01:28:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 291 Pomógł: 829 Dołączył: 14.02.2009 Skąd: łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie, nie, nie, nie ! Co to jest ? Co to ma być ? Straszne farmazony ciśniecie. To jest niedopuszczalne. Przecież to są herezje. Jak już cytujesz i się do tego odnosisz to nie do zdania wyrwanego z kontekstu. Całość brzmi inaczej... Cytat Same książki owszem się nie przydają. Ale ćwiczenia praktyczne na podstawie wiedzy z książki jak najbardziej. Chyba widzisz już różnicę, co? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 07:04 |