![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 1 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, niedługo skonczę przerabiac ksiazkę PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty i chciałbym się zapytać co dalej?
Mam zamiar kształcić się w tym kierunku jak najwięcej i nie wiem jaki kolejny krok będzie najlepszy, mam do wyboru kilka rzeczy ale nie wiem która najlepsza 1. Zakupić książkę i douczyć się obiektówki aby wszystko w 100% bez żadnych problemów rozumieć 2. Zakupić sobie ksiązkę z JavaScript i AJAX (html i css już znam) 3. Zacząć robić same praktyczne ćwiczenia- jak tak to jakie najlepiej? Prosiłbym o pomoc które uczyły się tego wszystkiego i w jakich krokach najlepiej to robić aby być jak najlepszym?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 1 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak wiem, ale robiłem to tak jakby dla siebie wiec stwierdzilem, ze jakies wielkie zabezpieczenia nie są potrzebne, ale masz rację najlepiej od samego początku wyrabiać nawyki. Logowanie własnie mam zamiar zrobić, na komputerze mam takie preste że tworzy sejsie if login = patryk haslo = test, ale chce zrobic takie na bazie danych. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 20:06 |