![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 63 Pomógł: 1 Dołączył: 28.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, niedługo skonczę przerabiac ksiazkę PHP i MySQL Tworzenie stron WWW Vademecum profesjonalisty i chciałbym się zapytać co dalej?
Mam zamiar kształcić się w tym kierunku jak najwięcej i nie wiem jaki kolejny krok będzie najlepszy, mam do wyboru kilka rzeczy ale nie wiem która najlepsza 1. Zakupić książkę i douczyć się obiektówki aby wszystko w 100% bez żadnych problemów rozumieć 2. Zakupić sobie ksiązkę z JavaScript i AJAX (html i css już znam) 3. Zacząć robić same praktyczne ćwiczenia- jak tak to jakie najlepiej? Prosiłbym o pomoc które uczyły się tego wszystkiego i w jakich krokach najlepiej to robić aby być jak najlepszym?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 034 Pomógł: 366 Dołączył: 24.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widzę, że masz już cały plan, no w ten sposób najwięcej się nauczysz... tylko, twój projekt jest "dość" rozbudowany, wiec napewno napotkasz się na jakieś problemy... tylko jeśli masz jakiś problem to tak jak mówisz najpierw spróbuj go rozwiązać sam, szukając danych informacji na ten temat, a dopiero potem przychodź z nim np tu na forum, bo tak jak powiedziałem połowa problemów, to wina tego, że ludzie zamiast szukać przychodzą po gotowe... a tak naprawdę to 90% odpowiedzi znajdziesz w internecie...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 14:00 |