Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [MySQL][PHP]Wyszukiwanie danych
php__amator

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

Witam,
Szybkie pytanko, jak spowodowa aby dane do listy rozwijanej generowanej dynamicznie, pobierane byly w taki sposb :
jesli juz taka np nazwa lub imie zostala pobrana omin. Chodzi mi o to ze w bazie ta sama warto jest zapisana w wielu wierszach a chcialbym ja pobrac tylko raz I nie powielac w wygenerowanej liscie.

Kompletnie nie mam pomysu .... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
php__amator

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (10%)
X----

No jest no jest oczywicie mmmmmmmmmm ale dlaczego zaraz potworek ?

To ze zamiast okreslonej kolumny klepnalem * to chyba nie jest nic strasznego.
poza tym zgodnie z tej instrukcji która gdzies tam przeczytaem taka forma jest jak najbardziej poprawna I
najwazniejsze ze zadzialalo jak tego oczekiwalem, wszystko w tym temacie.

Co za ludzie. Czy to lezy w nature polaków zeby sie czepiac detali zamiast spokojnie wyjasnic tymbardziej, ze skoro zadaje pytanie w dziale "PRZEDSZKOLE" to chyba nie jestem asem ? (a skoro wiesz doskonale jak to jest lub powinno byc to poprostu powiedz "to jest niepotrzebne, to zrob tak I bedzie dobrze".)

Nie sadzisz Panie mmmmmmmmmm ?

Ja z pewnoscia poslucham, posprawdzam, potestuje I sam wyciagne wnioski a jesli cos do mnie nie dotrze to znowu zadam jakies glupawe pytanie I moze ktos normalny zechce podzielic sie rozwiazaniem albo wskaze wlasciwa droge.

Tak czy siak po mojemu dziala a udoskonalac bede krok po kroku (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... sie nie pali (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 16:19