![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Zastanawiam się od początku nauki html, po co komu nagłówki?? Czemu nie stosuje się zwykłych pragrafów <p> zamiast <h1>?? Przecież nagłówki mają różne rozmiary, pozatym nie wiadomo o co z nimi chodzi. Moim zdaniem paragraf jest bardziej luźny, ma domyślną wartość jak każdy inny wpisywany na stronie tekst i można go dowolnie dostosować. Samo to ,żeby odróżnić nagłówki od reszty tekstu jest bezsensowne, równie dobrze można użyć komentarza |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 31.03.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zostałem trochę źle odebrany. Dyskutuję z wami, to fakt.
Jest to jednak dyskusja mająca na celu uzyskanie informacji, których nie umiem na własną rękę znaleźć w internecie. Wielu postów też nie do końca rozumiałem ,więc podtrzymuję rozmowę. Generalnie dowiedziałem się najważniejszej rzeczy: Nagłówki pomagają w promocji strony. No dobrze, przyjmuję to do wiadomości, jednak nie ukrywam mojego zmieszania w tej kwestii. Szkoda ,że standardy muszą wpływać na szablon mojej strony. Tytuł, nagłówek, tekst, nagłówek, tekst, nagłówek, tekst. Hmmm jak dla mnie dosyć monotonnie? Może to tylko pozorne złudzenie początkującego, czyli mnie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Byłem do tej pory przekonany ,że meta tagi wpływają na pozycjonowanie mojej strony. Tymczasem okazuje się ,że zawartość strony również jest istotna. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 01:55 |