![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 2 Dołączył: 31.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie,
Ostatnio borykam się z dużym problemem związanym z nowym projektem. Mianowicie chodzi po pobieranie plików z hostuje.net poprzez bibliotekę CURL w PHP'ie. Kod roboczy aktualnie przedstawia się tak:
Wszystko działa pod warunkiem że najpierw wejdę ręcznie na link np: http://hostuje.net/file.php?id=ea2a6eebe59...53b5a14bfbf6397 i potem chcę pobrać ten sam plik przez mój skrypt to wszystko pójdzie bez problemu. Ale jeśli nie wejdę ręcznie w link do danego pliku to niestety ale skrypt wtedy zawodzi. Wydaje mi się że problem leży tutaj gdzieś po stronie sesji, borykał się ktoś z was kiedyś z podobnym problemem? -- Z góry dzięki za odp Ten post edytował japan13 15.09.2013, 20:35:49 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 217 Pomógł: 21 Dołączył: 10.06.2011 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodaj to w 2 zapytaniu możliwe że po wejściu na strone link się aktywuje przez jakiś czas(może za pośrednictwem ajaxa czy coś, przeszukaj strone) uzyj var_dump na $serw $nazwa i tych innych zmiennych |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 13:27 |