![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 7 Dołączył: 3.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Na wstępie chcialbym zaznaczyć, że stworzenie tego nie nastręcza mi problemów. Bardziej nie daje mi spokoju czy aby nie robię tego jakoś naokoło, nieoptymalnie. Być może istnieje jakiś wygodniejszy nieoczywisty dla mnie sposób? http://jsfiddle.net/WiruSSS/zPXUK/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 7 Dołączył: 3.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat - nie CSS decyduje o tym po której stronie ma być slider. Tu mieszasz reprezentację z logiką. To skrypt ma decydować po której stronie ma być slider. A guzik, akurat z tym się nie zgodzę. To menu ma dziełać również bez js, ale choćby nawet było inaczej. Js nie powinno decydowac o jego położeniu. Użytkownik ma sobie stworzyć menu, ustawić gdzie chce, i jeśli będzie chciał aby się chowało, wystarczy, że nada klasę, .slide-menu Przyjrzyj się temu jeszcze raz. Skrypt sprawdza szerokość menu oraz jego położenie względem rodzica, u na podstawie tego decyduje jak ma się animować. Po co do tego zbędna konfiguracja? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 07:39 |