![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 1.11.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamówiłem dzisiaj:
- PHP praktyczne projekty - Włodzimierz Gajda, - PHP i MySQL od podstaw, wydanie IV - W. Jason Gilmore Co myślicie o tym wyborze dla osoby początkującej, która miała styczność z programowanie w C ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Co ewntualnie byście dokupili ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 110 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przejrzałem spis treści tego Gajdy i wygląda ciekawie. Na razie jednak oddam się dokumentacji php.net Z resztą sam nie wiem. Dokumentacja jest obowiązkowa i przeczytać ją trzeba, a książki? Jak mi ktoś napisze, że kupił i że nie było w niej koszmarnych błędów (czyt. w kodach), to może się skuszę. Tak w ogóle to uważam, że helion leci sobie trochę w bombki. Wystawiają książki z błędami, a oddać nie można tylko co najwyżej wymienić i to też nie wiadomo na co. Jak do tej pory kupiłem tylko jedną książę w helionie, z której jestem bardzo zadowolony: Photoshop cs5 oficjalny podręcznik. Kupiłem jeszcze inne, ale nie dotyczą programowania, więc o nich nie napisze.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 08:04 |