![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Od jakiegoś czasu prowadzę sklep internetowy. Nie powiem, żeby interes szedł jak burza. Staram się dociec w czym może być problem sprawdzając wszystko po kolei. Zatrzymałem się na stronie internetowej którą ciągle poprawiam, zmieniam i dodaję nowe funkcjonalności. Prosiłbym o ocenę wyglądu, działania i ogólnej prezencji sklepu oczami przeciętnego klienta. Nie chcę oceniania od strony kodu, to zostawiam dla siebie, zdaję sobie jednocześnie sprawę, że nie wszystko jest idealne. Włożyłem bardzo dużo pracy, aby strona wyglądała tak jak wygląda teraz. Na konto testowe można zalogować się wpisując dane: user: test pass: test www: http://cyberlogic.pl Prosiłbym jednak aby nie finalizować zakupów (nie przechodzić do ostatniego kroku koszyka, który będzie wyraźnie zaznaczony na czerwono). Pochwały i propozycje mile widziane. Zakupy również (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Dzięki z góry i pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 16 Pomógł: 0 Dołączył: 7.02.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Co do koszyka - na siłę próbujesz korzystać z kwadratowego koła, bo to "tyle samo roboty". Zmuszasz mnie jako klienta do rejestracji - pomimo, iż jeszcze nie wiem czy masz to, czego szukam. W tym tkwi problem No tak, ale produkt przecież znaleźć sobie możesz, nikt nie zmusza Cie najpierw do rejestracji. Poza tym wypowiedziałem się na ten temat - pójdzie do zmiany. Cytat Traktujesz to wszystko zbyt osobiście. Nikt nie krytykuje bezpośrednio Ciebie, oceniamy po prostu to, co widzimy. Otrzymałeś właśnie wyniki bezpłatnych testów od użytkowników, naprawdę warto je wykorzystać. Rozumiem, że ten sklep to Twoje "maleństwo", ale trochę więcej luzu . Zawsze może być lepsze, prawda? Naprawdę biorę sobie wszystko do serca i jestem wdzięczny za wszelkie rady, nie lubie tylko jak ktoś ma się za "miszcza" i próbuje mi między wierszami udowodnić że nie mam pojecia co robie i na siłe doszukuje się problemów żeby tylko pokazać jakim to się nie jest fajnym. Cytat Wszedłem na chwilę. Chciałem dodać produkt do koszyka - wygląda na to, że muszę wcześniej się zalogować czyli i zarejestrować. Olałem taki interes. Nie wiem jak inni ale ja zawsze (!) zanim dokonam zakupu w danym sklepie wkładam wszystko co mnie interesuje do koszyka i patrzę ile mnie to łącznie wyniesie (wraz z kosztami przesyłki) *. Robię tak w kilku sklepach, w których znajduję interesujące mnie towary i finalnie wybieram ten, który jest najtańszy. Gdybym szukał produktów z Twojego asortymentu to straciłbyś jednego klienta. To jest jedyne sensowne wytłumaczenie kwestii koszyka w tym wątku. Przydałoby się jeszcze takie coś do wyszukiwarki, dlaczego ona nie miałaby być w tym miejscu co jest. Ten post edytował Rellik 4.09.2013, 16:31:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 11:51 |