![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zacząłem się uczyć PHP i podjąłem się wymyślonego przeze mnie projektu - małego spambocika. Z samym napisaniem programu, żeby działał nie było problemów, ale przy upiększaniu się jeden pojawił. Chodzi o to, że chcę program zapętlić tak, aby po wpisaniu danych skrypt pracował do momentu zamknięcia karty przeglądarki (na razie, później będę się z tym dalej bawił). Aktualnie program wykonuje raz pętlę, a później wraca do pustego formularza. Szukałem naprawdę długo rozwiązania swojego problemu, bo w taki sposób się więcej nauczę, ale w tym momencie czuję się bezsilny. Próbowałem już wszystkich sposobów, na które wpadłem, ale bezskutecznie. Dużo osób szukało pomocy z zablokowaniem ponownego przesyłania danych z formularzy, a ja szukam czegoś zupełnie odwrotnego. Pamiętam, że przy jakimś tam bardziej amatorskim formularzu dane były przechowywane w linku i może tędy droga, ale nie mam pojęcia jak się za to zabrać. Oto kod:
Wiem, że amatorszczyzna, ale dopiero zaczynam. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Z góry dziękuję, pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 22.08.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem Twojej koncepcji. Odświeżania do iteracji nie wrzucę, bo header musi być na początku. Wypisywania statystyk też tam nie dam, bo tak czy inaczej będzie trzeba przeładować stronę, aby zaktualizować tekst. Mógłbyś sprecyzować o co Ci chodziło?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 05:50 |