![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie jaki serwer dedykowany polecacie, aby obsłużył do "150 osób online" grę przeglądarkowa 2d. Zapytania co 1s do mysql.
Ten post edytował kawus121 18.08.2013, 08:24:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Transfer jest cholernie drogi, tym bardziej w Polsce. Wiem, bo mam znajomego, który prowadzi serwerownię we Wrocławiu. my rozmawiamy o serwerowniach za granicą, i to najbardziej oszczędnych i badziewnych w europie, które to idą w ilość i minimalne gwarancje jakościowe... nie wiem skąd nagle ceny wrocławskie znam osoby, które zużywały pełny transfer z poprzedniej oferty ovh i dla nich rozwiązanie brak limitu transferu - dopłata za prędkość jest o wiele przyjemniejszym i bezobsługowym rozwiązaniem... widocznie ovh to przekalkulowało i dla nich to rozwiązanie jest bardziej opłacalne... (czy to nadal jest trudne do zrozumienia, że ktoś może tak rozliczać rurki do serwerów? i dokładnie to samo mówiłem od samego początku) Ten post edytował StrefaPi 20.08.2013, 10:12:04 -------------------- https://studiostawki.com - studio fotograficzne i filmowe - ul. Inflancka 11, Warszawa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 15:38 |