![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 22 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam pytanie jaki serwer dedykowany polecacie, aby obsłużył do "150 osób online" grę przeglądarkowa 2d. Zapytania co 1s do mysql.
Ten post edytował kawus121 18.08.2013, 08:24:53 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 559 Pomógł: 93 Dołączył: 4.03.2008 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
OVH gdzieś tak na początku miesiąca wprowadziła zmiany w ofercie z której rzeczywiście wynika że transfer jest nieograniczony, takie same zapewnienia otrzymałem w rozmowie telefonicznej z obsługą klienta więc nawet jeśli kowalski ma serwis z udostępnianiem wideo to widać mają takie zasoby transferu że ich to nie interesuje, albo ich standardowy pakiet transferu był na tyle duży że nikt go nie zwiększał (albo jakiś odsetek użytkowników tylko)
Oferta ta dotyczy serwerów dedykowanych, nie wiem jak kimsufi czy zwykły shared. Treść maila: Kod Szanowni Państwo,
korzystają Państwo z opcji przepustowości. Warunki korzystania z przepustowości zmieniły się. Szczegółowe informacje na temat nowych warunków są dostępne na tej stronie: http://www.ovh.pl//serwery_dedykowane Z oferty została wycofana usługa dodatkowej przepustowości. Nie dotyczy to serwerów HG. Wraz z kolejnym odnowieniem serwera dedykowanego opcja ta zostanie usunięta. W przypadku pytań prosimy o kontakt: pomoc@ovh.pl Ten post edytował buliq 19.08.2013, 13:00:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 14.10.2025 - 20:09 |