![]() |
![]() |
![]()
|
|
TAO programowania Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 3 Dołączył: 25.03.2003 Skąd: ze słoika Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Alkochol, dragi, fajki - to normalne dla 70% nastolatków (zaliczam się).
Jest to dość niepokojące w jakim tempie to wzrasta lecz tak według was - co jest tego przyczyną ? Coś w końcu musi to powodować bo nic nie dzieje się od tak - w takie cuda niewierze. Wiem jaki jest ten świat, zmusił mnie do ucieczek w używki i inne niezdrowości, jednak ja się odratowałem i wycofałem - czasami tylko walne sobie piwko czy dwa. Dziwi mnie i wzbudza żal, mój kumpel. Jak go widze - zawsze najarany chaszem czy innym gówne. Współczuje naszemu społeczeństwu bo mało ludzi potrafi się wydostać... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 655 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2003 Skąd: Zagórz Ostrzeżenie: (80%) ![]() ![]() |
i tu tkwi pewna czesc problemu (bardzo durza), dla nas pomalu pewne rzeczy staja sie obojetne, z Polski robi sie druga Hiszpania, czy Szwecja (ehh ta unia).
Cytat Nie będe się czepiał jeżeli to wrodzone,
to slownictwo, skladnia zdania, co najmniej nie pasuje do tak powarznego problemu jakim jest choroba drugiego czlowieka. Cytat ale w większości przypadków jest to wywołane używaniem sterydów, czyli przepakowywania na siłowni,
w wiekszosci nie jest to spowodowane "przepakowaniem", a pozatym, jak ten ktos ma sie poczyc jak go oskarzasz o uzywanie sterydow?? a go oskarzasz... Cytat żeby inni się ciebie bali na sam widok.
kolejny powazny problem do poruszenia, ale to nie w tym temacie, |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:18 |